Задните са за смяна да: 27лв са в Т&Н кар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачки brembo за 145 2.0 16 в
Collapse
X
-
-
Слагай някакви по-меки накладки - да се търкат - аз взех Пермафюз от ТиН по препоръка на Бобо и Гиги и съм много доволен- спират и не скърцат2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasСлагай някакви по-меки накладки - да се търкат - аз взех Пермафюз от ТиН по препоръка на Бобо и Гиги и съм много доволен- спират и не скърцат145 2.0 TS
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoми ние с насо ходихме и питахме, и тия цени ни обадиха
Манимпекс са на Тодор Каблешков и бул България ...
и май са вносител ...Внасят и на други тунинг марки (аксесоари и части) от каталога на D&W
@Колегата с Алфата на Шокса: Пич, това не е Вектра или Голф
Това е кола за ценителиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155Първоначално публикувано от valjoми ние с насо ходихме и питахме, и тия цени ни обадиха
Манимпекс са на Тодор Каблешков и бул България ...
и май са вносител ...Внасят и на други тунинг марки (аксесоари и части) от каталога на D&W
...
ами да ти кажа, тия си приличаха на нормален вносител на части, а не на "тунинг и аксесоари" ... щото брембо правят и "everyday" чаркове и те именно тях имаха.... дискове за мойта са 46лв единия преден вентилиран !!!!
най близката цена е 60лв за RC в Т&Н или Алекс Ауто
квото и да е, Брембо поне звучи "по-така"
а 284мм имаха вече "тунингистки" нарязан диск от черна стомана, за 129лв май , а обикновения беше 116 примерно, и го нямаха
ясно е шо, за 8лв разлика, по-добре.. "мунингов" хихи'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment